Τρόποι Αποστολής

Αρχική    Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


1. Αποστολή με Courier.

Για μικρού όγκου και βάρους εμπορεύματα παραδίδουμε μέσω εταιρίας Courier, όπου τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.
Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της ασφαλείς μεταφοράς των προϊόντων είναι αποκλειστικά της εταιρίας courier και μετέπειτα του πελάτη.

 

2. Αποστολή με Μεταφορική εταιρεία.

Όλες οι αποστολές των προϊόντων εφόσον υπερβαίνουν το όριο των 5 κιλών γίνονται με μεταφορική εταιρία (πρακτορείο). Ο πελάτης μπορεί να μας υποδείξει το πρακτορείο της επιλογής του για να παραδώσουμε εκεί τα προϊόντα ή να αναλάβουμε να στείλουμε τα προϊόντα με το δικό μας συνεργαζόμενο πρακτορείο. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της ασφαλείς μεταφοράς των προϊόντων είναι αποκλειστικά της μεταφορικής εταιρίας και μετέπειτα του πελάτη.

 

3. Παραγγελίες Κύπρου.

Για τις παραγγελίες  της Κύπρου, η παράδοση γίνεται μόνο μέσω των ΕΛΤΑ. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη και την ευθύνη για την σωστή μεταφορά των εμπορευμάτων την έχουν τα ΕΛΤΑ  και μετέπειτα ο πελάτης.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Για απομακρυσμένες περιοχές ίσως υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις.
  • Εκτός των εταιριών ταχυμεταφοράς (courier), όλες οι μεταφορικές εταιρίες παραδίδουν επί πεζοδρομίου. Για παραδώσεις σε όροφο ή οπουδήποτε αλλού πέρα πεζοδρομίου, πιθανότατα να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις.
  • Πριν υπογράψετε για την παραλαβή τους, έλεγξε ότι τα προϊόντα σας είναι σε άριστη κατάσταση. Με την υπογραφή σας επιβεβαιώνεται ότι όποια κι αν είναι η κατάσταση των προϊόντων, συμφωνείτε και τα παραλαμβάνετε. Αφού υπογράψετε, η μεταφορική εταιρία δεν έχει πια ευθύνη για την κατάσταση των προϊόντων που σας παρέδωσε μόλις.
“Χρησιμοποιούμε καθημερινά τα πινακάκια TACTIC-BOARDS στην προπόνηση και στους αγώνες και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα τους.”
ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΣ - COACH ΣΚΙΟ (Ευρωλίγκα)
''Εξαιρετική ποιότητα και πολύ λειτουργικά κατά την διάρκεια του αγώνα. Γι αυτό τα χρησιμοποιούμε στην Maccabi Tel Aviv και σε όλη την Ευρώπη''
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ - COACH ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ (Ευρωλίγκα)
''Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ποιότητα που έχουν τα πινακάκια TACTIC-BOARDS. Είναι πραγματικά πολύ καλά σχεδιασμένα για τς ανάγκες ενός προπονητή''
ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ - BASKETBALL COACH
Εξαιρετικό πινακάκι τακτικής, εξαιρετική εξυπηρέτηση! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!
JOHN BALLOW - VOLLEYBALL COACH

Η Tactic Boards στο βάθος της

Μάθετε ποιοι είμαστε, ποιος είναι ο σκοπός μας και
η ποιότητα σε ότι κάνουμε...

Ποιοι είμαστε
Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2012 από μία ομάδα ανθρώπων που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στον αθλητισμό, αρχικά ως αθλητές και στη συνέχεια ως προπονητές!
Ο σκοπός μας
Σκοπός της προσπάθειάς μας είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό του Έλληνα προπονητή και να του παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες εκείνες που χρειάζεται για να κάνει όσο πιο καλά μπορεί την δουλειά του στη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και της προπόνησης..
Ποιότητα
Το πινακάκι αυτό είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας υλικά τα οποία το καθιστούν ως το καλύτερο της αγοράς!